Mijn SNS Internetbankieren

Mijn SNS is je persoonlijke online bankomgeving waarin je zelf je bankzaken kunt regelen. Je krijgt Mijn SNS als je een rekening, verzekering of hypotheek bij ons afsluit.

De voordelen

Mijn SNS is ideaal voor als je uitgebreid je bankzaken wilt regelen op je laptop of pc. Je kunt hier:

  • Makkelijk en veilig geld overmaken
  • Informatie over je rekeningen, verzekeringen en hypotheek
  • Eenvoudig je persoonlijke gegevens en producten wijzigen
  • Veilig internetbankieren met Mijn

In Mijn zijn je bankzaken veilig. Je logt in met je digipas of digicode. Als je deze inloggegevens geheimhoudt, kan alleen jij bij je geld. Goed om te weten: SNS vraagt je nooit om je inloggegevens. Niet aan de telefoon, niet in een e-mail of sms en niet in een brief.

Neem een kijkje in Mijn

Bekijk de video om te zien hoe je bij SNS internetbankiert (1:40 min.)
Je digipas en digicode. Heb je een betaalrekening bij ons? Dan krijg je een digipas. Met dit apparaatje kun je inloggen bij Mijn en overboeken naar een ander. Lees meer over je digipas

Bij een spaarrekening, verzekering of hypotheek krijg je geen digipas, maar een digicode. Hiermee log je in bij Mijn om je producten te bekijken, even je saldo te checken en kun je iets overmaken naar een eigen SNS rekening.
Lees meer over je digicode

Goed om te weten: Ook als je een digipas hebt, kun je een digicode aanvragen. Handig voor als je even snel wilt inloggen.

Gebruik je graag je telefoon of tablet?

Bankier dan met de SNS Mobiel Bankieren app. Die is ervoor gemaakt. Regel het zelf in Mijn. In Mijn SNS zie je informatie over alle producten die je bij ons hebt. Ook zijn er veel handige functies om je te helpen je bankzaken goed te regelen. Houd grip op je geld. Incasso’s terugboeken, blokkeren en beheren. Automatisch sparen: sparen met wat je over hebt. Huishoudboekje: al je uitgaven handig op een rij. Saldo- of transactie-attenties: krijg bijvoorbeeld een bericht als je salaris binnen is. Dit regel je voor je pinpas. Je betaalpas (de)blokkeren. Pinnen buiten Europa aan- of uitzetten. Méér kunnen pinnen met je betaalpas (je limiet verhogen). Dit regel je voor je creditcard. Limietverhoging aanvragen. Limiet verlagen betaalwijze veranderen.

Mijn SNS

Mijn SNS

Geld overmaken in Mijn

Kijk, zo maak je geld over in Mijn SNS (1:56 min.) Alle functies weten? Lees de handleiding. In Mijn SNS zitten veel handige functies om te zorgen dat je goed je bankzaken kunt regelen. In de handleiding vind je uitleg over alle functies in Mijn.

Afschriften en overzichten

In Mijn SNS zie je bij- en afschrijvingen op je rekeningen tot 24 maanden terug. Je kunt ze doorzoeken, printen en downloaden. Zo kun je later ook meer dan 24 maanden terugkijken. Van deze rekeningen en veel andere producten vind je ook de jaaroverzichten van de afgelopen 7 jaar terug.

De voorwaarden van Mijn

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Naar de voorwaarden van Mijn SNS